RSD Ford

Nova 9. br. 25,
Pinosava, Beograd 11226, Srbija

+381.(0)11.390.72.56 +381.(0)63.805.64.22

Naša misija

Ford u srcu

Naše osnovne vrednosti su profesionalizam, odgovornost, briga o klijentima i poverenje. Istovremeno, veoma nam je bitno da poslujemo pouzdano i odgovorno, garantujući na taj način održivi razvoj kompanije, lokalne zajednice i sveta u kome živimo.

 

Poverenje je naš najvažniji adut, a naš uspeh zasnovan je na dobroj reputaciji. Kao posvećeni tim, svakodnevno tražimo nove izazove i težimo da održimo stečenu reputaciju, unapređujući je svojim iskrenim i odgovornim stavom punim poštovanja prema klijentima i zaposlenima u svakom pogledu.

 

Naša misija je da prepoznamo ciljeve i interese naših sadašnjih i budućih klijenata i da postanemo prvi izbor korisnicima servisnih usluga za Fordova vozila u Srbiji. Svesni smo da je jedini način ostvarenja ovog cilja pružanje kvalitetnih usluga po pristupačnim cenama.

POPRAVLJAMO SVE TIPOVE FORDOVIH VOZILA NOVIJIH GENERACIJA

U cilju pružanja kvalitetne usluge, morali smo da donesemo tešku odluku, a to je da prestanemo sa radom na vozilima starijih modela Forda, čija je proizvodnja prestala pre 2000. godine.

Između ostalog, naši dugogodišnji klijenti su.

Menadžment naše firme

RSD Ford veoma ozbiljno shvata prilike ovog tržišta i zato na čelu naše firme nalaze se pravi ljudi koji svojim radom zavređuju to mesto.

RADENKO GRBIĆ

RADENKO GRBIĆ

Radenko Grbić je rođen 1974.Po zanimanju auto mehaničar.Pozicija: Mehaničar

DRAGOMIR GRBIĆ

DRAGOMIR GRBIĆ

Dragomir Grbić je rođen 1976.Po zanimanju tehničar elektronike.Pozicija: Mehaničar

Kako smo se razvijali

15.03.2003.
Osnivanje firme i pocetak rada u Zemunu u iznajmljenom prostoru sa jednom dizalicom.

12.07.2006.
Selidba iz Zemuna u Pinosavu u novi objekat u kome se servis nalazi i danas. Do danas se bez prestanka modernizujemo i unapređujemo poslovanje, o čemu svedoče brojni sertifikati domaćih i stranih firmi (Sachs, Delphi).

TRENUTNO
Servis raspolaže sa četiri dizalice, originalnom Fordovom  dijagnostikom, mašinskim odeljenjem koje može da ispuni većinu metalo-strugarskih radova, klima stanicom, i mnogobrojnim alatima neophodnim za izvršavanje i najkompleksnijih popravki.